Tekstgrootte: Voorkeuren

Functionele klachten

Mensen met functionele klachten hebben klachten zonder volledig verklarende medische diagnose, ondanks adequaat medisch onderzoek. Dit zijn lastige klachten, natuurlijk in de eerste plaats voor uw medewerker. En ook voor u: deze klachten leiden tot regelmatig of langdurig verzuim. Functionele klachten uiten zich in bijvoorbeeld: hoofdpijnklachten, rugklachten, chronisch vermoeidheid, fibromyalgie en whiplashklachten. Zintens richt zich bij deze klachten op zo normaal mogelijk functioneren, soms ondanks de blijvende aanwezigheid van deze klacht.

Het team van Zintens gaat graag samen met u en uw werknemer op zoek naar een passende re-integratie. Meestal is het doel hierbij een volledige terugkeer in de eigen functie. Daarbij nemen we uw medewerker met zijn klacht serieus. Een eerste stap is dat we alle factoren die meespelen bij deze klachten, op een rij zetten. Daarna kan een training volgen waarin de terugkeer naar werk een belangrijk onderdeel vormt.

Uw werknemer, u en Zintens, samen op weg naar een geslaagde werkhervatting van de werknemer. Dat is hard werken en het werkt!

We hebben verschillende programma’s voor mensen met functionele klachten. Deze kunt u bekijken onder U bent verwijzer -> Functionele klachten of klik op een van de volgende behandelprogramma’s: Multidisciplinaire intake, Interdisciplinaire arbeidstrainingBeroepskeuzeonderzoek en Training fysieke belastbaarheid.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal