Tekstgrootte: Voorkeuren

U bent werkgever

U bent werkgever, leidinggevende of werkzaam op de afdeling Personeelszaken. Hierdoor heeft u te maken met verzuimende medewerkers. Verzuim is voor geen enkele betrokkene prettig. Naast het persoonlijke leed voor uw werknemer zit er ook een zakelijke kant aan. Verzuim kost u namelijk tijd en geld. Het team van Zintens staat u graag bij om de juiste stappen te zetten in het verzuimtraject van uw werknemers.

Of u bent zelfstandig ondernemer, zzp'er of welke naam we er ook aan geven. Ook dan kunt u te maken hebben met klachten die het werken voor u blijvend of tijdelijk moeilijk maken. En ook dan kan Zintens een passend traject bieden. De kosten daarvan kunnen wellicht vergoed worden door uw zorgverzekeraar, uw inkomens- of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar. Overleg gerust met ons over de mogelijkheden.

Voor wie is een traject bij Zintens geschikt?
Als onderdeel van Klimmendaal werkt Zintens voor cliënten met lichamelijke of meervoudige beperkingen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Natuurlijk is het mogelijk om een specifieke vraag met ons te bespreken of een offerte aan te vragen. Neem daarvoor contact met ons op.

Meer informatie leest u in het menu onder productenboekklantervaringeneffectonderzoek, wat zijn de kosten. Voor meer informatie over het verwijzen van uw medewerker kunt u contact met ons opnemen.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal