Tekstgrootte: Voorkeuren

Open Dag Zintens 10 oktober 2019

Speciaal voor verwijzers als huisartsen, verzekeringsartsen en bedrijfsartsen organiseert Zintens een Open Dag op 10 oktober 2019 van 16.00 tot 18.30. Tijdens de Open Dag maakt u (opnieuw) kennis met Zintens. Welke mogelijkheden bieden de specialisten van Zintens eigenlijk?

Programma

 • Sessies van Dr. Dirk Bertens, GZ-psycholoog in opleiding tot specialist klinische neuropsychologie over Arbeidsrevalidatie na NAH: “De 6B’s: Behandeling Beperkte Belastbaarheid Bij Brein-Beperking”
  Dr. Dirk Bertens (klinisch neuropsycholoog i.o.) gaat in zijn presentatie in op beperkte belastbaarheid na hersenletsel. In de chronische fase na hersenletsel ervaren veel patiënten blijvende problemen op dit gebied. In de presentatie wordt stilgestaan bij de oorzaken, onderzoek en de behandeling van deze problematiek.  
 • Sessies van revalidatiearts Eleonore Verhaak , over Vroege Interventie:
  Revalidatiearts Eleonore Verhaak vertelt over de rol van de hersenen bij onverklaarde chronische klachten, zoals chronische pijn, vermoeidheid en cognitieve problemen. Wat kun je doen bij een chronisch ontregeld pijnsyndroom?
 • Rondleiding werkplaats Arbeidsrevalidatie
 • Doorlopende casuïstiekbesprekingen
 • De mogelijkheden van revalidatie in een virtuele loopomgeving met de GRAIL.
  De Gait Realtime Analysis Interactive Lab, of GRAIL, is een systeem dat bestaat uit een geavanceerde loopband met een krachtenplatform en een enorm panoramisch scherm van 180 graden. Er worden tijdens de behandeling met de GRAIL uiteenlopende situaties nagebootst met gevarieerde uitdagingen die passen bij de behandeldoelen. Alle ebwegingen worden vastgelegd op camera's. Met gebruik van markers worden de bewegingen van cliënten tijdens oefeningen door het systeem vastgelegd voor analyse. Meer informatie over de GRAIL vindt u hier.

 

Aanmelden noodzakelijk
Er is een maximum aantal deelnemers. Daarom moeten bezoekers van de Open Dag zich vooraf aanmelden. Aanmelden kan hier. Wij sturen u een bericht zodra aanmelden mogelijk is.

Op de hoogte blijven van álle Zintens activiteiten en nieuwsberichten? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

We zien u graag op

Donderdag 10 oktober 2019
Tijd: 16.00 – 18.30 uur

Locatie: Klimmendaal Revalidatiespecialisten
Heijenoordseweg 5 te Arnhem

 

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal
Link: http://www.vroegeinterventie.nl/