Tekstgrootte: Voorkeuren

Nascholing

Zintens organiseert regelmatig nascholingen over Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH) vanuit het perspectief van arbeid. De nascholingen zijn interessant voor huisartsen, bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, psychologen, revalidatieartsen, medisch specialisten en arbeidsdeskundigen.

Bij minstens een derde van de patiënten wordt geen afdoende verklaring gevonden voor lichamelijke klachten. Hoe kunnen professionals voorkomen dat patiënten alsmaar vastlopen in het medische kanaal? Welke mogelijkheden zijn er als de problematiek hardnekkig blijkt? Wat zijn de factoren die het succes van de interventie bepalen bij patiënten met onverklaarde lichamelijke klachten? Wanneer is disfunctioneren in arbeid te relateren aan cognitieve beperkingen als gevolg van een doorgemaakt trauma in het verleden en hoe dit te onderkennen? Dit zijn enkele van de vragen die beantwoord worden tijdens het nascholingsprogramma.
We kunnen ook zorgen voor een nascholing op maat afhankelijk van de thema’s waarvoor belangstelling is, bijvoorbeeld als onderdeel van een intervisiebijeenkomst.

Houd het nieuws of de nieuwsbrief van Zintens in de gaten voor de nieuwe nascholingsdata of neem contact op met ons secretariaat.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal