Tekstgrootte: Voorkeuren

Klantervaringen verwijzers

Verwijzers hebben prettige ervaringen met de dienstverlening van Zintens. Hieronder leest u enkele reacties van (bedrijfs)artsen uit ons klantenbestand.

Afbeelding: logo-ministerie-van-defensie
  • 'Ik ben zeer tevreden over het resultaat dat jullie behaald hebben in deze casus. Toen ik deze casus overgedragen kreeg was het een bijna onontwarbare kluwen, nu is er weer duidelijkheid en ook nog inzetbaarheid. Bedankt.' Drs. E-J.A. van Wijhe, Bedrijfsarts Ministerie van Defensie, Commando DienstenCentra.
  • ‘Gisteren heb ik het rapport van het neuropsychologisch onderzoek van mijn cliënt ontvangen! Ziet er prima uit! Helemaal wat ik zoek. Wil je de uitvoerend neuropsycholoog vriendelijk danken?’
     
  • ‘Dank voor de heldere terugkoppeling en het goede rapport. Complimenten hiervoor. We zijn reeds akkoord gegaan met jullie vervolgvoorstel. Ik ben benieuwd hoe het traject loopt, aangezien het mijn eerste kennismaking met jullie is’.
  • ‘Gisteren had ik een werkoverleg met de teamleidster van mijn cliënt. De teamleidster en mijn cliënt zijn heel erg tevreden met het traject zoals het nu loopt. Dat was goed om te horen en zeker ook een compliment naar jullie toe waard!’
  • ‘Het rapport en jullie interventie bij mijn cliënt heb ik als bedrijfsarts als uitermate steunend en zinvol ervaren. Vooral het niet meegaan in het wederzijds eisende gedrag van de betrokken partijen en het blijven benadrukken van de rol van de bedrijfsarts heb ik als erg belangrijk en ongelooflijk steunend ervaren. Dank hiervoor en complimenten van mij aan jullie. Ik heb jullie rapportage anoniem voorgelegd aan een neutrale neuroloog voor verder advies. Deze neuroloog heeft jullie rapport de kwalificatie 'uitstekend rapport' meegegeven’.
  • ‘De uitgebrachte rapportage van het neuropsychologisch onderzoek voldeed volledig aan de verwachting. Mijn cliënt heeft zijn eigen werkzaamheden inmiddels volledig zonder enig voorbehoud kunnen hervatten. Dit was ook zijn persoonlijke doel. Voor de verstoorde relatie naar zijn leidinggevende, voorheen ondergeschikte, is inmiddels een mediationtraject gestart. Kortom: de betreffende rapportage heeft bijgedragen aan het positief afronden van een moeizaam re-integratietraject’.

Wij nodigen u van harte uit om ook uw ervaringen met Zintens met ons te delen. U kunt hiervoor het contactformulier invullen.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal