Tekstgrootte: Voorkeuren

U bent verwijzer

In uw werk als bedrijfsarts, arbeidsdeskundige, verzuimcoach, reïntegratiespecialist of verzekeringsarts heeft u te maken met cliënten die verzuimen van hun werk of waarbij verzuim dreigt. Onze medewerkers gaan graag samen met u en uw cliënt aan de slag om deze verzuimvraag op te lossen.

Voor wie is een traject bij Zintens geschikt?
Als onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten werkt Zintens met cliënten met lichamelijke of meervoudige klachten.

Meer informatie leest u in het menu onder productenboek, klantervaringeneffectonderzoek, geaccrediteerde nascholingwat zijn de kosten.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Natuurlijk is het mogelijk om een specifieke vraag met ons te bespreken of een offerte aan te vragen. Neem daarvoor contact met ons op.


U kunt uw cliënt ook direct aanmelden via de onderstaande knop.
Let op: onze tarieven zijn per 1 januari 2020 gewijzigd.

Link: https://fd10.formdesk.com/Klimmendaal/aanmeldformulier_Zintens

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal