Tekstgrootte: Voorkeuren

Structurele klachten

Er is sprake van structurele klachten, als u door een medische diagnose klachten in de uitoefening van uw werk ervaart. U wilt weten wat uw resterende arbeidsmogelijkheden zijn. En nog belangrijker: u wilt weten hoe u deze mogelijkheden in de praktijk zo goed mogelijk kunt benutten. Wij helpen u graag hiermee en staan u daarnaast bij in de wirwar van gezondheidszorg en verplichtingen in het kader van de Wet verbetering Poortwachter.

Zintens heeft als onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten veel ervaring met mensen met ernstige klachten en beperkingen. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van een hersenbloeding, een hersentumor, de ziekte van Parkinson, een beenamputatie of hersenletsel ten gevolge van een verkeersongeval. In alle gevallen ontstaan er vragen over vervolgstappen. En die zijn per persoon verschillend.

Duidelijkheid over uw vervolgstappen naar werk
We hebben verschillende mogelijkheden om uw restcapaciteiten duidelijk te krijgen. Daarmee wordt voor u duidelijk welke vervolgstappen u kunt nemen. Die vervolgstappen kunnen wij ook voor u regelen of samen met andere organisaties.

We hebben diverse programma's voor mensen met structurele klachten. Samen met uw arts kiest u voor het programma dat het beste bij u past. Concrete voorbeelden van onze programma's leest u op pagina voorbeelden van onze dienstverlening.

Na verwijzing van uw arts ontvangt u aanvullende informatie over het gekozen programma en de voorbereiding daarop. Indien u (vooraf) met één van onze medewerkers wilt spreken, dan kunt u via deze link rechtstreeks contact opnemen met Zintens.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal