Tekstgrootte: Voorkeuren

Functionele klachten

Mensen met functionele klachten hebben klachten zonder volledig verklarende medische diagnose, ondanks adequaat medisch onderzoek. Dit zijn lastige klachten die kunnen leiden tot regelmatig of langdurig verzuim van het werk. Functionele klachten uiten zich in bijvoorbeeld: hoofdpijnklachten, rugklachten, chronisch vermoeidheid, fibromyalgie en whiplashklachten. Zintens richt zich tijdens de behandeltraject van deze klachten op zo normaal mogelijk functioneren, soms ondanks de blijvende aanwezigheid van de klacht.

Het team van Zintens gaat graag samen met u op zoek naar een passende terugkeer naar werk (re-integratie). Meestal is het doel hierbij een volledige terugkeer in de eigen functie. Daarbij nemen we uw klachten serieus. Een eerste stap is dat we alle factoren die meespelen bij uw klachten, op een rij zetten. De volgende stap is een training waarin de terugkeer naar werk een belangrijk onderdeel vormt.

Ook voor u een passende terugkeer naar werk
U gaat samen met ons op weg naar een geslaagde werkhervatting. Dat is hard werken en het werkt!

We hebben verschillende programma’s voor mensen met functionele klachten. Samen met uw arts kiest u voor het programma dat het beste bij u past. Concrete voorbeelden van onze programma's leest u op pagina voorbeelden van onze dienstverlening.

Na verwijzing van uw arts ontvangt u aanvullende informatie over en ter voorbereiding op het gekozen programma. Indien u (vooraf) met één van onze medewerkers wilt spreken, dan kunt u via deze link rechtstreeks contact opnemen met Zintens.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal