Tekstgrootte: Voorkeuren

Cliëntervaringen

Onze cliënten hebben prettige ervaringen met de dienstverlening van Zintens. Hieronder leest u enkele reacties van hen die een behandelprogramma van Zintens volgden.

  • Artistiek leider balletgezelschap over het arbeidsonderzoek van Zintens in Klimmendaal:  'Ik ben waarschijnlijk de enige patiënt die vanaf dag één in pak naar de arbeidstherapie in het trainingscentrum ging. Dit gaat over mijn werk, dacht ik: over beheersing van spieren. Net als bij dans moet ik iedere vezel van mijn lichaam opnieuw veroveren.' Deze quote is onderdeel van zijn ervaringsverhaal in het artikel ‘Van de rolstoel naar het podium stapvoets naar de overwinning’ in De Volkskrant van 18-09-2014. Bekijk hier het volledige artikel.
     
  • Een projectmanager: ‘De start van mijn traject bij jullie was voor mij project Maartje 2.0. Dat project is nu opgeleverd en valt onder de categorie Kippenvel. Ik ben weer volledig en met plezier aan het werk. Succes met jullie team, het is een mooie mix van mensen die het recept voor Kippenvel kennen. Een mooi project van Klimmendaal. Nogmaals bedankt voor alles en wellicht ooit tot ziens.’
  • Een boswachter: ‘De begeleiding van Zintens is heel goed. Door de begeleiding van Zintens heb ik wel het idee dat ik nou beter inzicht heb over wat ik kan doen en wanneer je je rustmomenten moet nemen. Ik ben behoorlijk opgelucht. Dit betekent dat je gewoon verder kan met waar het toentertijd gestopt is.’ Deze cliënt vertelt in het onderstaande filmpje meer over zijn ervaringen.

Wij nodigen u van harte uit om ook uw ervaringen met Zintens met ons te delen. U kunt hiervoor het contactformulier invullen.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal