Tekstgrootte: Voorkeuren

U bent cliënt

U heeft gezondheidsklachten die gevolgen hebben voor uw mogelijkheden om te werken. U heeft door uw klachten moeten verzuimen op uw werk en ondervindt (blijvend) moeite met het uitvoeren van uw werk. Of u bent op zoek naar (ander) werk ondanks uw gezondheidsklachten. Dan kunnen de volgende vragen opspelen:

  • Kan ik mijn eigen werk weer gaan uitvoeren?
  • Welk werk zou ik ondanks deze klachten nog kunnen doen?
  • Welke stappen kan ik zetten om weer aan het werk te komen?

Hoe kunnen wij u helpen?
Het team van Zintens kan samen met u het antwoord op deze vragen vinden. Als onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten werkt Zintens dagelijks voor mensen met lichamelijke of meervoudige beperkingen.

Meer informatie leest u in het menu onder productenboek, voorbeelden van onze dienstverlening, cliëntervaringen, effectonderzoek, wat zijn de kosten?

Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal