Tekstgrootte: Voorkeuren

Sportzaal

SPORTZAAL MET KLIMWAND

De sportzaal op de begane grond wordt veelvuldig gebruikt tijdens onze revalidatiebehandelingen, loopgroepen en bewegingslessen. De zaal beschikt over veel faciliteiten en is onder andere voorzien van een klimwand.

Daarnaast wordt de zaal gebruikt voor gymlessen door scholen in de omgeving. Ook andere organisaties kunnen de sportzaal in de avonduren of weekenden huren voor eigen sportieve doeleinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Zintens via het contactformulier.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal