Tekstgrootte: Voorkeuren

Fitnessruimte

FITNESSRUIMTE

In onze fitnessruimte op de eerste verdieping kunt u gebruikmaken van diverse cardio- en krachtapparatuur. Daarnaast hebben we een Technogym Kinesis-trainingswand. Hiermee is het mogelijk om iedere denkbare beweging van het menselijk lichaam uit te voeren onder iedere weerstand en zonder enige beperking in de bewegingsvrijheid.

Het brede scala aan apparatuur in een zaal van ruim 200 vierkante meter is uitermate geschikt voor de brede doelgroep en behandelprogramma’s binnen Zintens. Goed en verantwoord bewegen kan alleen met de juiste begeleiding. Het team van Zintens staat graag voor u klaar.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal