Tekstgrootte: Voorkeuren

Over ons

Zintens is onderdeel van Klimmendaal en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team is gedreven door vooruitgang en slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Zintens wérkt, we helpen u graag op weg
Ons doel is om mensen op een passende werkplek aan het werk te krijgen en te houden. Dat is ons werk. En daar werken we hard aan. Hoe we dat doen, leest u op deze website via de volgende invalshoeken:

Algemene informatie over Zintens
Klik voor meer informatie op één van de volgende onderwerpen in het linkermenu: teamleden, partners, algemene voorwaardenfaciliteiten, en vacatures.

 

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal