Tekstgrootte: Voorkeuren

Kosten sporttrainingen

Per maand
Fitness 1 x per week onder begeleiding van een bewegingsagoog€ 36
Fitness 2 x per week onder begeleiding van een bewegingsagoog€ 45
Fitness 2 x per week waarvan 1 x onder begeleiding van een fysiotherapeut€ 55
U traint hierbij 1 x per week onder begeleiding van een fysiotherapeut en 1 x per week onder leiding van een bewegingsagoog.
Zwemmen 1 x per week onder begeleiding van een specialistische trainer€ 34
Combinatie fitness en zwemmen€ 52
Hierbij krijgt u 1 x in de week fitnesstraining onder begeleiding van een bewegingsagoog en 1 x in de week zwemtraining onder begeleiding van een specialistische zwemtrainer.
Houders van de GelrePas krijgen 50% korting op deze prijzen.

Inschrijven
U bent van harte welkom om bij Sportcentrum Zintens begeleid te komen sporten! Wilt u zich direct inschrijven voor een van de bovenstaande trainingen? Neem via deze gegevens contact met ons op voor een afspraak. Wij plannen graag een eerste intake om samen met u uw persoonlijke trainingsprogramma samen te stellen.

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal