Tekstgrootte: Voorkeuren

Onze diensten

Zintens biedt diverse diensten op het gebied van arbeid via diagnostiek & advies, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing. Ons doel is om mensen op een passende werkplek aan het werk te krijgen en te houden. Daarmee leveren we een bijdrage aan het voorkomen van verzuim en/of het verkorten van de verzuimduur. Het bieden van perspectief aan werknemer en werkgever is onze drijfveer. Zintens richt zich op mensen met zowel cognitieve, lichamelijke als meervoudige beperkingen in relatie tot arbeid.

Bij aanmelding zullen wij starten met een analyse om van daaruit een advies te geven voor het meest passende vervolgtraject. Dat kan zijn deelname aan één van onze programma's maar ook een maatwerktraject. Als onderdeel van de landelijke Stichting Vroege Interventie geldt Zintens als specialist op het gebied van a-specifieke klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. Zintens hanteert hierbij de uitgangspunten van de richtlijn bij SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten) en werkt multidisciplinair toe naar een passende re-integratie.

De GRAIL
Bij de analyse van ervaren beperkingen kunnen we, indien gewenst of noodzakelijk, aanvullend gebruik maken van de GRAIL, een bijzonder ingenieus virtual reality systeem, om cliënten met (bewegings)problemen nog beter op weg te helpen. De GRAIL (Gait Realtime Analysis Interactive Lab) is een systeem dat bestaat uit een loopband met krachtenplatform en een enorm panoramisch scherm van 180 graden. Er worden tijdens de behandeling met de GRAIL uiteenlopende levensechte simulaties nagebootst met gevarieerde uitdagingen, die passen bij het doel van de cliënt. Naast het analyseren en/of trainen van ervaren fysieke beperkingen kunnen via deze methode ook knelpunten zichtbaar gemaakt worden op het gebied van o.a. concentratie, verdelen van aandacht en handelingstempo.

Om tot succesvolle re-integratie te komen streven we naar het verhogen van de mentale en ook de fysieke belastbaarheid. Als onderdeel van bepaalde programma's trainen cliënten ook in de fitnessruimte onder deskundige begeleiding en ervaren zo de wisselwerking tussen mentale en fysieke conditie. Wij werken in opdracht van o.a. bedrijfsartsen, werkgevers in uiteenlopende branches, letselschadepartijen en UWV.

Aanmelden
Via de onderstaande knop opent zich een nieuw scherm waarin u uw verwijzing rechtstreeks digitaal aan ons doorgeeft. De gegevensoverdracht via dit verwijsformulier is beveiligd. Wilt u graag meer weten of heeft u een advies of offerte op maat nodig? Neem gerust contact met ons op.

Link: https://fd10.formdesk.com/Klimmendaal/aanmeldformulier_Zintens

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal