Tekstgrootte: Voorkeuren

13-11-2019Zintens scoort een 8 op het gebied van cliënttevredenheid!

Zintens heeft een enquête gehouden onder cliënten die het afgelopen jaar bij Zintens in behandeling zijn geweest. De vragen in die enquête gingen bijvoorbeeld over de behandeling zelf en de begeleiding door behandelaars, maar ook over de wachtruimte, de verstrekte informatie en de bereikbaarheid. De dienstverlening van Zintens werd gemiddeld gewaardeerd met een prachtig rapportcijfer: een 8!

Het team van Zintens is natuurlijk erg blij en trots op deze 8. Zij zijn blij dat zoveel cliënten wilden meewerken aan de enquête en willen hen dan ook bedanken. Manager Eva Alink: “Wij vragen al onze cliënten tijdens en na hun behandeling of ze tevreden zijn en wat er beter zou kunnen. Het is de eerste keer dat we zo’n cliënttevredenheidsonderzoek doen. De antwoorden helpen ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Zo werken we samen met onze cliënten aan een nóg beter Zintens.”

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal