Tekstgrootte: Voorkeuren

13-03-2014Zintens nu ook op Zorgdomein

Afbeelding: Zorgdomein

Zintens is onderdeel van Revalidatie Medisch Centrum (RMC) Groot Klimmendaal en via deze noemer vanaf 1 maart 2014 ook te vinden in Zorgdomein. Zorgdomein is een verwijsapplicatie waarmee huisartsen cliënten digitaal kunnen verwijzen. Hiermee willen wij het verwijstraject voor de huisarts graag verbeteren. De cliënt komt hiermee sneller op het juiste spreekuur en de verwijsinformatie is veel completer. De verwijsbrief en de bijbehorende patiëntgegevens worden elektronisch verzonden, zodat alle gegevens bekend zijn als de cliënt bij ons op het spreekuur komt. Ook kan de huisarts de cliënt al tijdens zijn eigen spreekuur informeren over onze locaties, de behandeling en de te verwachten wachttijd.

Voor meer informatie over verwijzen via Zorgdomein kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing & Communicatie via (026) 352 68 20 of communicatie@grootklimmendaal.nl.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal