Tekstgrootte: Voorkeuren

20-04-2018Zintens en HAN doen onderzoek naar arbeidstraining Vroege Interventie

Afbeelding: AAN HET WERK

Zintens is een samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) aangegaan om onderzoek te doen naar de arbeidstraining Vroege Interventie. Het doel van dit onderzoek is om de duurzaamheid van het effect van deze training te onderzoeken.

Eerder onderzoek toonde aan dat de gevolgen van de arbeidstraining op de korte termijn zeer effectief waren. Alle medewerkers uit het onderzoek waren weer aan het werk en ervaarden verbetering op het gebied van arbeidsreintegratie, zelfgerapporteerd arbeidsvermogen, effectiviteit, fysiek functioneren, somatische attributies en kwaliteit van leven.

Of deze effecten ook op de langere termijn zo positief zijn, zal moeten blijken uit het onderzoek van Zintens en de HAN.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal