Tekstgrootte: Voorkeuren

18-11-2021Zintens bestaat 25 jaar!

Link: https://interface-communicatie-2.foleon.com/klimmendaal/jubileummagazine-zintens-25-jaar/start-arbeidsrevalidatie/

Zintens bestaat 25 jaar! Wat begon met het aanbieden van een afdeling Arbeidsrevalidatie in 1996, is uitgegroeid tot een brede dienstverlening die een brug slaat tussen revaliadtie en participatie.

Manager Eva Alink: Grensverleggend werken zit in het DNA van Zintens en haar medewerkers. We ontwikkelen en klimmen de komende jaren dan ook graag verder zodat we aansluiten bij toekomstige vraagstukken van onze cliënten en opdrachtgevers!

Om ons jubileum te vieren hebben we een jubileummagazine uitgebracht waarin we samen met onze cliënten, medewerkers en ketenpartners een inkijkje geven in onze dienstverlening. U bekijkt het magazine hier.Bekijk het magazine hier:

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal