Tekstgrootte: Voorkeuren

01-10-2019Zintens aanwezig op INNOVATE Experience Arnhem (5 okt)

Afbeelding: Innovate

Op zaterdag 5 oktober staat Zintens op de INNOVATE Experience in Arnhem. Op dit gratis toegankelijke festival presenteren diverse bedrijven en maatschappelijke organsiaties ontwikkelingen op het gebied van innovatie. Er zijn talloze activiteiten te beleven voor jong en oud. Ook in samenwerking met de Arnhemse Techniekdag is er een uitgebreid programma voor alle leeftijden. De locatie is De Melkfabriek, nieuwe kade 1 in Arnhem. Vlakbij de stad, dus gemakkelijk bereikbaar.

Zintens laat zien hoe Klimmendaal innovatie en nieuwe technieken gebruikt bij revalidatiebehandelingen voor zowel kinderen als volwassenen. En het allerleukste? Bezoekers kunnen vanalles uitproberen en ervaren. Onze Nebula-tafel bijvoorbeeld, die kinderen op een speelse manier uitdaagt om meer en anders te bewegen. Ook presenteert psycholoog Dirk Bertens samen met Yellow Riders en Urban Events de bijzondere Brain Game die genomineerd is voor de Ipsen revalidatie jaarprijs. Ook laten we zien wat onze GRAIL bijdraagt op het gebied van diagnostiek en behandeling.

Klimmendaal is niet de enige zorgorganisatie op het evenement. Omdat het festival ook in het teken van verbinden en samenwerken staat, doet Klimmendaal mee aan "De Huiskamer" in de Innovate Health zone. In deze woonkamer vind je praktische voorbeelden van zorginnovaties. Zo kunnen bezoekers een behandelpad doorlopen, zien hoe het signaleren van een val werkt, meemaken hoe een zorgoproep wordt afgehandeld en planningsrobotica toepassen. Klimmendaal vertelt hier alles over ons Tech Advies Team. Kortom, een leerzaam dagje uit voor jong en oud. Entree is gratis.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal