Tekstgrootte: Voorkeuren

31-05-2018Zintens aanwezig op Bedrijfsgeneeskundige Dagen

Afbeelding: Zintens bij Papendal 31 mei 2018

Zintens Arbeid en Gezondheid is aangesloten bij de landelijke Stichting Vroege Interventie. Stichting VI is op 31 mei en 1 juni aanwezig op de Bedrijfsgeneeskundige Dagen op Papendal met een informatiestand.  

De standbemanning bestaat dit jaar ook uit medewerkers van Zintens, te weten Marloes Barendrecht (arbeidsadviseur), Martin Vink (re-integratiebegeleider) en Eva Alink (Manager Zintens). Veel bedrijfsartsen hebben de weg naar Zintens inmiddels gevonden, dus onze medewerkers zullen ongetwijfeld veel verwijzers ontmoeten en ook nieuwe contacten kunnen opdoen.

Zie onderstaande link voor meer informatie over deze dagen.

https://www.nvab-online.nl/bgdagen/2018

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal