Tekstgrootte: Voorkeuren

15-06-2015Wijziging buslijn 9 naar Zintens

Wijziging route buslijn 9

Door de wegwerkzaamheden aan de Heijenoordseweg in Arnhem, wordt de route van buslijn 9 (Velp Ziekenhuis - Schaarsbergen) tijdelijk gewijzigd. Hierdoor ondervinden bezoekers van RMC Groot Klimmendaal en Zintens wijzigingen in uw busreisroute vanaf nu tot ongeveer half juli 2015.

Dagelijks: wijziging in terugweg
Op uw terugweg van RMC Groot Klimmendaal of Zintens richting het centrum/station via buslijn 9 merkt u dat de bushalte aan de Heijenoordseweg in die richting niet in gebruik is. Dit komt omdat de Heijenoordseweg op dit moment tijdelijk eenrichtingverkeer is. U kunt daarvoor in de plaats bij de bushalte op de Amsterdamseweg opstappen.

3 weekenden: wijziging in heen- en terugweg
Daarnaast wordt gedurende drie weekenden de Heijenoordseweg in beide richtingen afgesloten. Dan geldt centrum in én centrum uit een omleiding via de Amsterdamseweg. De bushalte op de Heijenoordseweg is tijdens die dagen dus niet in gebruik door de wegwerkzaamheden. Het gaat om de weekenden van 30 mei, 4 en 5 juli en tot slot 11 en 12 juli 2015.

Komt u met de auto? dan leest u hier meer informatie.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal