Tekstgrootte: Voorkeuren

12-10-2016Verwijsnieuwsbrief Klimmendaal oktober 2016

Voor verwijzers: nieuwsbrief oktober 2016

De nieuwste editie van de Klimmendaal verwijzersnieuwsbrief is uit! Indien u de nieuwsbrief heeft gemist kunt u deze hier bekijken. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet automatisch, dan kunt u zich ervoor aanmelden via deze link. U ontvangt de nieuwsbrief daarna viermaal per jaar.

In dit nummer leest u meer over het promotieonderzoek dat revalidatiearts Nicole Voet heeft uitgevoerd naar het positieve effect van meer bewegen bij de spierziekte FSHD, ervaringen van patiënten met het nieuwe behandelprogramma CARAS en hoe revalidatiespecialisten van Klimmendaal hun steentje willen bijdragen aan het helpen van kinderen met een beperking in India.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal