Tekstgrootte: Voorkeuren

15-06-2015Verkeershinder Zintens Heijenoordseweg

Verkeershinder Heijenoordseweg

Gemeente Arnhem is op dit moment druk bezig met wegwerkzaamheden aan de Heijenoordseweg. Dit kan verkeershinder opleveren.

Tijdelijk eenrichtingsverkeer
Het wegdek wordt hersteld en er vinden werkzaamheden aan de riolering plaats. De rijstrook vanaf de Amsterdamseweg wordt afgesloten. Daardoor wordt de Heijenoordseweg tijdelijk eenrichtsverkeer. Waar nodig wordt het verkeer omgeleid. RMC Groot Klimmendaal en Zintens blijven bereikbaar via de Oranjestraat en Brouwerijweg. De omleidingsroute wordt door middel van borden aangegeven die ook voor langzaam verkeer geldt. Fietsers kunnen overigens ook een alternatieve route kiezen via Het Dorp, of via het Mariëndael-bos.

Tijdens de werkzaamheden blijven al onze inritten bereikbaar. Wel is het mogelijk dat inritten gedurende enige tijd minder ruim zijn.  De werkzaamheden zijn naar verwachting medio juli afgerond.

Afsluiting Heijenoordseweg
De Heijenoordseweg wordt in beide rijrichtingen tijdelijk afgesloten in de weekenden van 30 mei, 4 juli en 11 juli 2015. Tijdens deze weekenden kunt u ons bereiken op aanwijzing van een verkeersregelaar.

Komt u met de bus naar ons? Dan leest u hier meer informatie.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal