Tekstgrootte: Voorkeuren

03-03-2017Veilige websites door SSL

Veilige websites door SSL

Onze websites www.zintens.nl en www.klimmendaal.nl zijn sinds deze maand voorzien van het beveiligingsprotocol SSL waardoor ze een veilig bezoek garanderen.

Dit protocol zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de webserver waar onze website staat en uw internetbrowser. Dit verzekert u en ons dat alle gegevens die tussen de webserver en de browser worden verstuurd, geheim blijven voor tussenliggende partijen en niet gestolen kunnen worden.

Hoe herkent u een SSL-beveiligde website?
In de adresbalk ziet u staan: https:// in plaats van http://
Er is een slotje zichtbaar.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal