Tekstgrootte: Voorkeuren

08-01-2018Uitnodiging 9 februari 2018: workshop Zintens

Uitnodiging 9 februari 2018: workshop Zintens

Op 9 februari 2018 organiseert Zintens een interactieve workshop voor bedrijfsartsen.

Graag laten wij u nader kennis maken met de dienstverlening die wij bieden vanuit het Netwerk Vroege Interventie. Het team van Vroege Interventie (VI) nodigt u uit voor deze bijeenkomst met als thema:
 
De kracht van werkgerichte begeleiding bij SOLK

Deze workshop wordt verzorgd door de arts, psycholoog, bewegingsagoog en re-integratieadviseur/casemanager van het VI-team. Zij zijn direct betrokken bij de uitvoering van onze trainingen en gaan graag vanuit de inhoud en het resultaat met u in gesprek. We zien u dan ook graag op:

Vrijdag 9 februari 2018
Tijd: 13.30 – 16.30 uur

Locatie: Klimmendaal Revalidatiespecialisten
Heijenoordseweg 5 te Arnhem

Meer informatie vindt u in het complete programma van deze middag.
U kunt zich tot en met 2 februari 2018 aanmelden via het aanmeldformulier. U ontvangt na aanmelding een bevestiging en routebeschrijving. Deelname is gratis*. Om een interactieve bijeenkomst te kunnen verzorgen, hebben wij het maximum gesteld op 15 deelnemers.

Graag tot ziens op 9 februari a.s.

Namens het team van Zintens,


Eva Alink
manager Zintens

* Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Bent u onverhoopt verhinderd voor de bijeenkomst, meldt u zich dan tijdig af! Dat geeft mensen op de wachtlijst kans om ook deel te nemen. U kunt natuurlijk ook iemand anders in uw plaats laten komen. In dat geval stuurt u een e-mail naar zintens@klimmendaal.nl met daarin de voor- en achternaam, de organisatie en het e-mailadres van uw vervanger.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal