Tekstgrootte: Voorkeuren

13-03-2014Tentoonstelling Mijn kijk op verwering

Afbeelding: Tentoonstelling Mijn kijk op verwering

De nieuwe tentoonstelling Mijn kijk op verwering in gebouw A aan de Heijenoordseweg in Arnhem is van kunstenaar Ineke van Middelkoop (Velp, 1953). Zij studeerde biologie in Nijmegen en begon tijdens haar studie met fotograferen. Daar ontwikkelde ze een goed oog voor detail. Haar inspiratie is veelal buiten in de natuur te vinden. Als je daar goed kijkt, zie je dat alles kleur en structuur heeft en ontdek je prachtige processen als gevolg van verwering door weer, wind of andere natuurlijke oorzaken.

Wat Van Middelkoop ziet, fotografeert ze op haar eigen manier. Ze maakt er haar eigen compositie van en schildert als het ware met de fotografie als penseel. Van Middelkoop vergroot dingen uit, waardoor het vervreemdt en niet meer duidelijk is wat de bron was. Het werk krijgt daardoor zijn eigen realiteit.

Mijn kijk op verwering is te zien van 14 februari tot en met 28 maart 2014 in gebouw A aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Voor meer informatie over het werk van Ineke van Middelkoop, zie 
www.inekevanmiddelkoop.nl

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal