Tekstgrootte: Voorkeuren

02-01-2019Symposium 'Revalidatie op de GRAIL' - uitnodiging

In zes revalidatie centra in Nederland wordt de innovatieve GRAIL gebruikt voor behandeling en diagnostiek en onderzoek. Klimmendaal is één van de organisaties die deze innovatieve behandeling inzet. De zes revalidatiecentra werken intensief samen waardoor een snelle implementatie heeft plaats gevonden van deze nieuwe manier van revalideren. Tijdens dit symposium vertellen alle leden van de zes GRAIL-centra over de huidige toepassingen en mogelijkheden van deze technologie binnen de revalidatie. Als keynote speaker zal Kenneth Meijer bezoers meenemen in het gebruik van loopbandpertubaties in translationeel onderzoek. 
Wij nodigen u graag uit op 13 februari!  Inschrijven kan hier>>

(accreditatie voor revalidatieartsen (VRA) en fysiotherapeuten (KNGF) aangevraagd. Het programma wordt per mail toegezonden. Er zitten geen kosten verbonden aan dit symposium.)
 

Voor wie?
Revalidatieartsen, (fysio)therapeuten en onderzoekers die direct of indirect met de GRAIL werken.

Wanneer?
Woensdag 13 februari 2019, van 14.00 uur tot 17.30 uur

Waar?
Revalidatiecentrum Klimmendaal, Arnhem

 

Afbeelding: uitnodiging symposium GRAIL
uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal