Tekstgrootte: Voorkeuren

15-11-2017Save the date: 9 februari 2018

Save the date: 9 februari 2018

Op 9 februari 2018 organiseert Zintens een interactieve workshop voor verwijzers.

Graag laten wij u nader kennis maken met de dienstverlening die wij bieden vanuit het Netwerk Vroege Interventie. Het team nodigt u uit voor deze interactieve bijeenkomst met als thema ‘De driehoek werknemer, werkgever en bedrijfsarts: wie is aan zet?’.

De workshop wordt verzorg door de revalidatiearts, psycholoog en re-integratiebegeleider van het VI team. Zij zijn direct betrokken bij de uitvoering van onze trainingen en gaan graag vanuit de inhoud en het resultaat met u in gesprek.

Binnenkort publiceren wij complete programma van deze bijeenkomst.

Indien u nu al interesse heeft om u zich aan te melden is dat natuurlijk mogelijk.
U kunt zich aanmelden via dit aanmeldingsformulier.

Graag tot ziens op 9 februari 2018!

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal