Tekstgrootte: Voorkeuren

31-03-2016Klimmendaal en Papendal

Klimmendaal en Papendal

Een aantal jaren geleden was er al een kennismaking tussen de (para)medici werkzaam voor de programma’s op Sportcentrum Papendal en de revalidatiespecialisten van Klimmendaal. Afgelopen november is afgesproken de samenwerking hernieuwd te intensiveren.

Klimmendaal heeft veel expertise in huis die met name voor de Paralympische sporters op Papendal grote meerwaarde kan hebben. In de praktijk zijn er al diverse malen Paralympische topsporters doorverwezen voor aanvullende diagnostiek of behandelingen. Ook is de GRAIL van Klimmendaal interessant voor het maken van 3D-ganganalyses van sporters. De komende periode zullen partijen de samenwerking verder vormgeven en formaliseren.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal