Tekstgrootte: Voorkeuren

31-03-2016Congres Revalidatie, Sport en Bewegen

Congres Revalidatie, Sport en Bewegen

Kenniscentrum Sport organiseert 22 april aanstaande het congres Revalidatie, Sport en Bewegen voor professionals in de theaterzaal van Klimmendaal Arnhem.

Tijdens dit congres worden de resultaten van de afgeronde monitor van het programma Revalidatie, Sport en Bewegen gepresenteerd. Ook wordt een eerste indruk gegeven van de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek ReSpAct. Daarnaast spreekt keynote-spreker Dr. Hidde van der Ploeg van het VUmc over de gezondheidsrisico’s van te veel zitten. Klik op deze link om u aan te melden en het volledige programma te bekijken.

Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen en de kennisfuncties van Stichting Onbeperkt Sportief zijn per 1-1-2016 gefuseerd in Kenniscentrum Sport. Kenniscentrum Sport zet zich in voor de toepassing van praktische en wetenschappelijke kennis op het gebied van sport en bewegen. Met deze kennis kunnen we de economische en maatschappelijke impact van sport vergroten.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal