Tekstgrootte: Voorkeuren

15-12-2014Reserveer nu een plek voor Flashback!

Nieuwe voorstelling Flashback

Muziektheatergroep Flashback voert woensdag 14 januari 2015 om 20.00 uur weer een multimediavoorstelling op met eigentijdse liedjes, korte flitsende filmpjes, toneel en aangrijpende poëzie over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Locatie: theaterzaal RMC Groot Klimmendaal in het hoofdgebouw aan de Heijenoordseweg in Arnhem.

Onder de naam Flashback maken cliënten van RMC Groot Klimmendaal met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. De deelnemers van Flashback hebben hersenletsel opgelopen door bijvoorbeeld een hersenbloeding, hersentumor of een verkeersongeluk. De afgelopen maanden hebben ze gerevalideerd binnen RMC Groot Klimmendaal of het zijn leerlingen van Brein Support.

Tijdens de multimediavoorstelling van Flashback verbeelden de deelnemers de grote ommekeer in hun leven en hoe ze met de vaak moeilijke nieuwe situatie omgaan. Door Flashback kunnen de deelnemers enerzijds zelf hun beperking beter verwerken, en anderzijds anderen informeren over hun vaak onzichtbare beperking.

Reserveer nu!
De toegang is gratis. Er moeten wel van tevoren kaarten worden gereserveerd. Dit kan vanaf vandaag 15 december via deze pagina op onze website.

 

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal