Tekstgrootte: Voorkeuren

29-08-2014Raisin Hope Cycling Event

Raisin Hope Cycling Event

Een fietsevenement voor en met mensen met hersenletsel. Dat is het Raisin Hope Cycling Event, dat op zaterdag 30 augustus aanstaande voor de derde keer plaatsvindt op en rond wielercircuit Wheelerplanet in Spaarnwoude. 

Op deze door de Raisin Hope Foundation Nederland georganiseerde dag kunnen er sportieve toertochten worden gereden van 3, 25, 50, 100 en 150 kilometer en mountainbiketochten van 25 en 45 kilometer. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau een prestatie neerzetten.

De Raisin Hope Foundation Nederland wil met dit evenement ook geld ophalen voor haar aangepaste fietsenproject. Binnen dit project wil de stichting op verschillende locaties in Nederland aangepaste fietsen realiseren, die op gratis uitleenbasis voor alle mensen met hersenletsel beschikbaar zijn. Zo kunnen zij gezond bewegen, hun vrijheid terug winnen en weer meer midden in het leven staan. Meer informatie leest u op de website www.raisinhoperide.nl.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal