Tekstgrootte: Voorkeuren

26-11-2014Proficiat Ronald McDonald Huis Arnhem!

Concert for Charity

Het was 25 november precies vijf jaar geleden dat het Ronald McDonald Huis Arnhem haar deuren opende op het dak van de hoofdlocatie van RMC Groot Klimmendaal. Sinds die tijd hebben ontzettend veel kinderen in het Huis samen met hun ouders, broertjes en zusjes, ontroerende en mooie momenten met elkaar gedeeld. Hier wil het Ronald McDonald Huis Arnhem graag even bij stil staan. Ter ere van het vijf jarig bestaan organiseert het Huis daarom op zaterdag 29 november een muzikale avond in de Eusebiuskerk: Concert for Charity. Bent u ook aanwezig bij dit spektakel?

Tijdens het Concert for Charity geeft de Nederlandse zanger en componist Niels Geusebroek samen met Harmonie De Club (onder leiding van dirigent Römanö Mediati) een spetterend Night of the Proms-concert ter ere van het Ronald McDonald Huis Arnhem. De afterparty wordt verzorgd door DJ Chiel van Tongeren.

Niels Geusebroek is onder andere bekend geworden door het programma The Voice of Holland en heeft vele succesvolle platen op zijn naam staan. In februari van dit jaar kreeg hij dan ook de 100% NL Award voor Nieuwkomer van het Jaar.

Wilt u ook meegenieten? Bestel dan snel uw kaarten door te mailen naar dit emailadres. De kaarten voor dit bijzondere concert kosten 50 euro per stuk, inclusief hapjes en drankjes én uw steun aan het Ronald McDonald Huis Arnhem. Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebook-pagina van het Huis. Of klik hier om een korte impressie te krijgen van een eerder concert van Geusebroek.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal