Tekstgrootte: Voorkeuren

27-08-2019Open Dag Zintens voor zorgprofessionals op 10 oktober

Afbeelding: Aankondiging vierkant socmed

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en gespecialiseerd in arbeidsrevalidatie. Met diagnostiek, advies en training brengten wij mogelijkheden in kaart en werken we aan herstel en optimale inzetbaarheid van cliënten. Speciaal voor zorgprofessionals zoals huisartsen, specialisten, verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen organiseren wij op donderdag 10-10 van 16.00 - 18.30 uur een Open Dag. 

Programma

Tijdens onze Open Dag laten we graag zien welke mogelijkheden de specialisten van Zintens bieden op het gebied van Arbeidsrevalidatie  en Vroege Interventie. We bieden bezoekers de mogelijkheid om te ervaren hoe wij Virtual Reality inzetten als onderdeel van de behandelingen  met gebruik van de GRAIL. Er zijn doorlopend casuïstiekbesprekingen en rondleidingen bij onze Arbeidsrevalidatie werkplaats.

Sessies

  • Arbeidsrevalidatie na Niet-Aangeboren Hersenletsel

Dr. Dirk Bertens gaat in zijn presentatie in op beperkte belastbaarheid na hersenletsel. “In de chronische fase na hersenletsel ervaren veel patiënten blijvende problemen op dit gebied. Tijdens de sessie kijken we samen naar oorzaken, onderzoek en de behandeling van deze problematiek.”
Dr. Dirk Bertens is GZ-psycholoog in opleiding tot specialist klinische neuropsychologie

  • Het nut van Vroege Interventie bij onverklaarde klachten

Dr. Eleonore Verhaak vertelt over de rol van de hersenen bij onverklaarde chronische klachten, zoals chronische pijn, vermoeidheid en cognitieve problemen. Wat kun je doen bij een chronisch ontregeld pijnsyndroom
Dr. Eleonore Verhaak is Revalidatiearts bij Zintens

Meer informatie over het programma, de GRAIL en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op www.zintens.nl/opendag

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal