Tekstgrootte: Voorkeuren

26-11-2014Ook RMC Groot Klimmendaal werkt aan Sneller Herstel

Sneller Herstel

RMC Groot Klimmendaal is in vergevorderd stadium om partner te worden in het ambitieuze samenwerkingsverband HAN Centre of Expertise Sneller Herstel. Hierin slaan belangrijke kennis- en zorgpartners uit Oost-Nederland de handen ineen om de (revalidatie)zorg te verbeteren door praktijkgericht onderzoek.

Het samenwerkingsverband heeft als doel om sneller herstel van cliënten te bewerkstellingen voor lagere kosten met beter opgeleide zorgprofessionals. Hoger onderwijs, zorginstellingen en bedrijven realiseren samen deze verbeteringen. Studenten leren hierdoor in de praktijk en professionals kunnen direct met verbeteringen aan de slag.

RMC Groot Klimmendaal werkt binnen HAN Centre of Expertise Sneller Herstel onder andere samen met Radboud UMC en ZZG Zorggroep. Meer informatie leest u via deze speciale website.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal