Tekstgrootte: Voorkeuren

30-09-2014Nieuwe expositie Serife de Jong

Nieuwe expositie Serife de Jong

Tot half oktober is een nieuwe expositie te bezichtigen in het hoofdgebouw van RMC Groot Klimmendaal in Arnhem. De expositie is dit keer van beeldend kunstenaar Serife de Jong. Naast prachtige foto’s, is er ook een kleine selectie schilderwerken van deze kunstenaar te bewonderen.

Serife de Jong is afgestudeerd in beeldende kunst aan de kunstacademie AKV/St. Joost in Den Bosch. De Jong richt zich op fotografie, maar houdt zich ook bezig met het maken van schilderijen, tekeningen en video’s. Naast het maken van eigen werk, doet zij ook veel uiteenlopende opdrachten met andere kunstenaars.

De nieuwe tentoonstelling bestaat uit een mix van foto’s met een documentair karakter, gemaakt tijdens een reis naar Kirgizië. Wilt u meer weten? Lees verder op de website van Serife de Jong.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal