Tekstgrootte: Voorkeuren

16-10-2014Nieuwe expositie: Kleurrijke bewegingen

Nora van Klingeren: Kleurrijke bewegingen

Textielkunstenares Nora van Klingeren uit Gouda exposeert van 15 oktober tot begin december in Gebouw A van RMC Groot Klimmendaal met haar tentoonstelling ‘Kleurrijke bewegingen’.

Nora van Klingeren studeerde bouwkunde en is later aan de slag gegaan als projectmanager. Na een tijdje besloot de kunstenares verder te gaan in de kunstwereld. Werken met textielmaterialen bleek haar passie te zijn. Van Klingeren is gespecialiseerd in het maken van wandkleden, tassen, sjaals en wandtextiel van vervilt wol en handgeschilderde, gezeefdrukte zijde. In haar werk combineert Van Klingeren graag verschillende technieken. De kunstenares haalt haar inspiratie uit dagelijkse dingen, zoals steden, landen, natuur, seizoenen en mensen en verbindingen.

De expositie ‘Kleurrijke bewegingen’ bestaat uit een selectie kunstwerken gemaakt van zijde en vilt. Wilt u meer weten over textielkunstenares Nora van Klingeren en haar werk? Bezoek dan haar website voor meer informatie.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal