Tekstgrootte: Voorkeuren

05-12-2014Nieuwe dienstregeling bussen Arnhem

Nieuwe dienstregeling bussen regio Arnhem

Met ingang van zondag 14 december 2014 gaat de nieuwe dienstregeling in van de bussen van Breng. Voor de bussen van en naar RMC Groot Klimmendaal geldt dat er geen wijzigingen zijn.

Hieronder is een overzicht te zien van de lijnen die u kunt nemen vanaf Arnhem Centraal Station om naar de Heijenoordseweg 5 te komen:

  • Lijn 105 richting Barneveld
  • Lijn 10 richting Sportcentrum Papendal
  • Lijn 9 richting Schaarsbergen IPC

De lijnen die u van RMC Groot Klimmendaal naar Arnhem Centraal Station brengen, zijn:

  • Lijn 105 richting Barneveld
  • Lijn 10 richting Arnhem CS
  • Lijn 9 richting Velp Ziekenhuis

Wilt u weten welke bustijden wel veranderen, klik dan hier voor de website van Breng. Alle nieuwe routes en vertrektijden zijn op deze website te vinden.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal