Tekstgrootte: Voorkeuren

30-09-2014Meest leefbare gebouw van NL in de zorg

Meest leefbare gebouw van NL in de zorg

The Optimist heeft afgelopen weekend het hoofdgebouw van RMC Groot Klimmendaal in Arnhem uitgeroepen als beste voorbeeld van leefbare omgeving in de categorie Zorg. De leefbaarheid van het gebouw beoordeelden ze op vijf categorieën: harmonie met de omgeving, aanpassingsvermogen wat betreft het gebruik, leefklimaat van de mens, ecologische verantwoordelijkheid en de mate van een gastvrij gevoel.

De jury oordeelde onder andere over RMC Groot Klimmendaal: “Dit is een waanzinnig mooi vormgegeven zorginstelling. Vooral de relatie met de natuur is spectaculair”.

Lees meer in The Optimist, als bijlage van NRC Handelsblad, zaterdageditie 27 september 2014 of kijk op de website van The Optimist of bekijk de website van De Nieuwe Draai, inspiratie voor een leefbare omgeving.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal