Tekstgrootte: Voorkeuren

08-09-2015Lotgenotenbijeenkomst Hersenletsel.nl

Lotgenotenbijeenkomst Hersenletsel.nl

Op maandag 14 september a.s. organiseert de werkgroep Arnhem en omgeving van Hersenletsel.nl een lotgenotenbijeenkomst bij RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem voor mensen met NAH en hun netwerk. Het thema van deze bijeenkomst is: niet zichtbaar NAH. Petra Boolman, schrijfster en ervaringsdeskundige komt het thema van deze avond inleiden met haar boek ‘Best wel heavy’. Hierna volgt het gesprek met elkaar, zoals dat gewoonlijk is op deze avonden.

Mensen met NAH en hun netwerk zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Marij Bachrach, secretariaat Hersenletsel.nl, via telefoonnummer 06-42194645 of via het e-mailadres: m.bachrach@nah.nl.

Bij voldoende aanmeldingen (een week voor de datum) komt er een aparte praatgroep voor partners/betrokkenen. De avond vindt plaats bij RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg 5 in Arnhem. De avond start om 20.00 uur (graag aanwezig om 19.50 uur) en duurt tot 22.00 uur. Voor leden van ‘Hersenletsel.nl’ is de bijeenkomst gratis, voor niet-leden is de bijdrage € 2,50 per persoon.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal