Tekstgrootte: Voorkeuren

30-06-2015Kwaliteitsvenster voor revalidatie

Kwaliteitsvenster voor revalidatie

Nadat ziekenhuizen hun kwaliteit van zorg zichtbaar maakten in 2014, volgen nu ook revalidatiecentra in Nederland met het Kwaliteitsvenster voor revalidatie. In dit Kwaliteitsvenster kunnen cliënten de kwaliteit beoordelen van een revalidatiecentrum of revalidatieafdeling van een ziekenhuis. Revalidatie Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuizen hebben dit Kwaliteitsvenster samen met hun leden, patiënten en deskundigen ontwikkeld.

Het Kwaliteitsvenster voor revalidatie is een online overzicht dat bestaat uit tien thema’s die informatie geven over de kwaliteit van revalidatiezorg. De tien kwaliteitsindicatoren op een rij: patiëntervaringen, wachttijden, werk van artsen, zelfstandig wonen, doorligwonden, meten van resultaten, vallen, keurmerken, samenwerking met patiëntenverenigingen en tevredenheid van medewerkers.

Meer weten over onze kwaliteit? Bekijk hier het Kwaliteitsvenster voor revalidatie van RMC Groot Klimmendaal. 

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal