Tekstgrootte: Voorkeuren

19-08-2016Klimmendaal Verwijsgids is uit

Nieuwe Verwijsgids is uit

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Om verwijzers goed te informeren brengen wij jaarlijks de Verwijsgids uit. Hierin vindt u als verwijzer een totaaloverzicht van de diagnoses en aandoeningen die wij behandelen. Mét daarbij de directe contactgegevens van onze revalidatieartsen. Ook krijgt u een beeld van onze verschillende locaties en mogelijkheden.

Op deze pagina van de website van Klimmendaal kunt u de nieuwe Verwijsgids downloaden. Half augustus wordt de gids worden verspreid onder verwijzers in de regio.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal