Tekstgrootte: Voorkeuren

30-06-2016Klimmendaal nieuwsbrief juni 2016 is uit

Klimmendaal nieuwsbrief juni 2016 is uit

Een nieuwe editie van de Klimmendaal patiëntennieuwsbrief is uit! Indien u de nieuwsbrief heeft gemist kunt u deze hier nog een keer bekijken. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet automatisch dan kunt u zich ervoor aanmelden via deze link. De nieuwsbrief ontvangt u daarna ongeveer viermaal per jaar.

In dit nummer leest u meer over onder andere de start van het nieuwe behandelprogramma CARAS en de uitkomst van wetenschappelijk onderzoek naar Energiek. Ook kunt u dit keer een videocolumn bekijken van onze revalidatiearts Nicole Voet.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal