Tekstgrootte: Voorkeuren

28-09-2015Intercollegiale toetsingsgroep bedrijfs- en verzekeringsartsen

Intercollegiale toetsingsgroep bedrijfs- en verzekeringsartsen

Zintens heeft een intercollegiale toetsingsgroep voor bedrijfs- en verzekeringsartsen, waarmee de organisatie de revalidatiegeneeskunde dichterbij de sociale geneeskunde brengt. Wij zijn ervan overtuigd dat kennisname van elkaars werkveld, ideeën en mogelijkheden het functioneren van individuele artsen kan verbeteren.

Tijdens de geaccrediteerde bijeenkomsten van de toetsingsgroep nodigen we regelmatig deskundigen uit met kennis van een specifiek werkterrein. De bijeenkomsten van de toetsingsgroep worden iedere eerste vrijdag van de even maanden gepland. De eerstvolgende bijeenkomst is vrijdag 2 oktober 2015. U kunt als bedrijfs- of verzekeringsarts nog lid worden van deze toestingsgroep. Stuur in dat geval uw aanmelding per mail aan zintens@grootklimmendaal.nl.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal