Tekstgrootte: Voorkeuren

06-09-2016Innovatieavond Sportbedrijf en Uniek Sporten

Innovatieavond Aangepast sporten

Op donderdagavond 22 september organiseert Sportbedrijf Arnhem samen met Uniek Sporten regio Arnhem een innovatieavond bij Klimmendaal, locatie Heijenoordseweg in Arnhem. De avond richt zich op deelnemers van innovatieve bedrijven, sportverenigingen, zorginstellingen, scholen en gemeenten in de regio Arnhem. Het thema van deze avond is: Innovatie in de markt van aangepast sporten.

De innovatieavond is een combinatie van luisteren, meepraten en meedoen. Ook is er de mogelijkheid om technische innovaties te bekijken en uit te proberen. Vragen die tijdens de avond onder andere aan de orde komen, zijn: Hoe staan we er nu voor en hoe over enkele jaren? Zijn we straks geen vereniging meer maar een beweegcentrum of andersom? Zijn er straks alleen nog 1000+ organisaties?

Voor programmainformatie en inschrijven kunt u kijken op deze pagina van Sportbedrijf of deze webpagina van Uniek Sporten.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal