Tekstgrootte: Voorkeuren

10-12-2015Helpt u mee ons op de (Zorg)kaart te zetten?

Helpt u mee ons op de (Zorg)kaart te zetten?

Steeds vaker horen we van cliënten dat zij tevreden zijn over onze zorg en behandeling. Dit zien wij terug in onze nieuwe tevredenheidsenquête en horen wij ‘in de wandelgang’ en via onze cliëntsuggestiekaarten. En daar zijn we heel blij mee! Tevens ontvangen wij via die verschillende kanalen hele waardevolle suggesties om onze kwaliteit en dienstverlening nog verder te verbeteren, daar staan wij altijd voor open.

Ook via ZorgkaartNederland kunt u als cliënt RMC Groot Klimmendaal en onze zorg en behandeling waarderen. Dit kunt u doen door verschillende onderdelen een rapportcijfer te geven. Daarbij kunt u ook uw ervaring beschrijven en aangeven of u ons centrum zou aanbevelen. Hoe meer cliënten hun waardering geven over ons revalidatiecentrum, hoe representatiever en betrouwbaarder het beeld is van ons centrum. Helpt u mee ons op de (Zorg)kaart te zetten? U kunt uw waardering geven op deze website.

ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie NPCF en biedt een onafhankelijk online overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Met uw waardering op de website van ZorgkaartNederland helpt u ook andere bezoekers die op zoek zijn naar revalidatiebehandeling. Zij kunnen zo verschillende zorgaanbieders met elkaar vergelijken.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal