Tekstgrootte: Voorkeuren

28-04-2015GoOV-app wint innovatieprijs

GoOv-app wint innovatieprijs

Donderdag 16 april werd op de Tilburg University bekendgemaakt dat de GoOV-app uit de drie genomineerden tot winnaar is verkozen van de Jan van der Kruis Innovatieprijs 2015. GoOV is een applicatie voor smartphones die mensen ondersteunt die moeite hebben om zelfstandig met het openbaar vervoer te reizen. GoOV begeleidt de reiziger van deur tot deur met looproutes, actuele OV-informatie en een hulplijn. Ideaal voor een brede doelgroep met cognitieve beperkingen om toch zelfstandig met het openbaar vervoer te reizen en om zo langer mobiel te blijven.

Mede mogelijk gemaakt door RMC Groot Klimmendaal
GoOV is ontwikkeld door Eljakim IT, INN4CARE en Siza en is mede mogelijk gemaakt door het Technologiefonds van RMC Groot Klimmendaal, NSGK, Siza en Pameijer.

Medewerkers en cliënten van RMC Groot Klimmendaal waren in de ontwikkelfase nauw betrokken bij de totstandkoming van de applicatie. Inmiddels is de GoOV uitontwikkeld en beschikbaar voor mensen met een cognitieve beperking. Downloaden is mogelijk als een training is gevolgd. Meer informatie hierover en over de werking van de GoOV, leest u op: http://www.go-ov.nl/

De Jan van der Kruis Innovatieprijs 2015
De Jan van der Kruis Innovatieprijs is bedoeld voor iedereen die een brug wil slaan tussen onderzoek en praktijk. De prijs is door Dichterbij ingesteld, en wordt eens per twee jaar toegekend.

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal