Tekstgrootte: Voorkeuren

12-08-2014Golftoernooi Ronald McDonald Huis Arnhem

Golftoernooi Ronald McDonald Huis Arnhem

Op vrijdag 5 september 2014 organiseert JCI Arnhem voor de 11e keer het Ekris Sonsbeek Open! In het stadspark Sonsbeek wordt voor een dag een golfbaan van 18 holes aangelegd, waar ondernemers uit Arnhem en omstreken een balletje slaan, netwerken én geld inzamelen voor het goede doel.De opbrengst van de elfde editie van het Ekris Sonsbeek Open gaat naar het Ronald McDonald Huis in Arnhem. Het Ronald McDonald huis is gevestigd op de locatie van revalidatiecentrum RMC Groot Klimmendaal.

In het Ronald McDonald Huis Arnhem logeren gezinnen van kinderen die klinisch zijn opgenomen in Groot Klimmendaal. Ook is er een logeermogelijkheid voor kinderen en jongeren en hun ouders die in de overgang van een klinische opname naar een thuissituatie zitten. Speciaal voor het Huis Arnhem is het ook mogelijk voor volwassen cliënten met (klein)kinderen tot 18 jaar om gebruik te maken van het Huis, zowel voor logies als voor dagverblijf. Tevens kunnen ouders (en broertjes en zusjes) van poliklinische kinderen en jongeren èn zijzelf overdag gebruik maken van onder andere de huiskamer, keuken, bibliotheek, computer en -speelruimten en de rustkamers. Gezinnen met een kind met een ziekte, beperking of chronische aandoening kunnen ook naar het Huis Arnhem komen voor een aangepaste vakantie. Het Huis Arnhem is eveneens beschikbaar voor families van kinderen die zijn opgenomen in ziekenhuis Rijnstate.

Voor meer informatie of aanmelding klik hier

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal