Tekstgrootte: Voorkeuren

23-12-2015Fusie revalidatiecentra ViaReva en RMC Groot Klimmendaal

Fusie ViaReva en RMC Groot Klimmendaal

De revalidatiecentra ViaReva en RMC Groot Klimmendaal gaan per 1 januari 2016 fuseren. Dit betekent dat de twee organisaties één worden en gezamenlijk verder gaan onder de naam: Klimmendaal.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal kunnen door deze fusie patiënten nog beter van dienst zijn met hoogwaardige medisch specialistische revalidatiezorg.  Revalideren bij de nieuwe organisatie kan binnen 13 verschillende locaties verspreid over geheel Oost-Nederland. Meer weten over waar Klimmendaal voor staat? Bekijk het filmpje dat ter ere van de fusie gemaakt is, hieronder of via deze link op Youtube.

Wat betekent deze fusie?
In de dienstverlening van de organisatie verandert er niets. Klimmendaal gaat vanaf 1 januari 2016 in fasen de nieuwe naam invoeren. Dit betekent dat stapsgewijs de naam Klimmendaal de oude namen in de communicatie-uitingen gaat vervangen. Zintens blijft Zintens als afdeling arbeidsrevalidatie van de nieuwe organisatie Klimmendaal.
 

uitgelicht_4

Zintens

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Wij zetten graag onze behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen we voor onze cliënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Algemene adresgegevens

Bezoekadres:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 62 59
Fax (026) 352 63 99

Postadres:
Postbus 9044
6800 GG Arnhem

Klimmendaal